VACATURE

Vacature aankomend boomverzorger

VACATURE

Vacature aankomend boomverzorger

Wegens uitbreiding van het team zijn wij opzoek naar gemotiveerde medewerkers. Ben jij iemand die graag iets nieuws wil leren en graag buiten werkt en de handen uit de mouwen steekt, maar nog geen ervaring als boomverzorger. Bij ons krijg je de kans om die ervaring op te doen. Ons bedrijf werkt op verschillende locaties in Noord-Nederland voor de overheid maar ook voor particulieren en bedrijven. We werken met de nieuwste technieken en machines in ons vakgebied. 

Je gaat aan de slag met het verzorgen en rooien van bomen, daarnaast voer je andere voorkomende werkzaamheden uit op het gebied van groenonderhoud. Je houdt je onder andere bezig met de volgende werkzaamheden.

Werkzaamheden:

  • Het assisteren bij het snoeien van bomen
  • Het assisteren bij het planten van bomen
  • Het assisteren bij het rooien van bomen 
  • Het frezen van stobben

Functie eisen:

  • In het bezit van een B-rijbewijs
  • In het bezit van VCA-certificaat of bereid om deze binnen drie maanden te behalen.
  • Een klantgerichte houding met goede sociale vaardigheden

Wij bieden:

Allereerst natuurlijk een fijne werkplek in een enthousiast en gemotiveerd team. Je bent iedere dag of week weer op een andere plek aan het werk. Daarnaast is er de mogelijkheid te groeien en te leren binnen het bedrijf. Er is een mogelijkheid om een BBL-opleiding te volgen of je ETW certificaat te behalen. We bieden een marktconform salaris en bij goed functioneren kan de tijdelijke aanstelling worden omgezet in een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Hoe je solliciteert:

Graag reageren per e-mail naar administratie@boomrooierijterpstra.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met R. Terpstra telefoonnummer: 0620403460.